09 586 4130 (Klaukkala),
050- 304 55 55 (Kerava),
045- 116 1619 (Espoo)
tai ota yhteyttä »

Anne: Eroon selkäkivuista - jo ensimmäisellä käynniä!

Annefinal.png

Pitkään sai mies houkutella kiropraktikolla käyntiä ja nyt täytyy kyllä sanoa, että kannatti lähteä!

Olen vuosien aikana kärsinyt erilaisista selkäkivuista enemmän tai vähemmän. Istumatyötä tehdessä selkä on ajoittain vihoitellut ja olen joutunut aika moiset määrät syömään kipulääkkeitä vuosien aikana sekä ravaamaan lääkärissä kipupiikkejä ottamassa. Apu näistä on kuitenkin ollut vain hetkellistä.

Kiropraktiikasta sain todella nopean avun selkääni jo heti ensimmäisillä käynneillä ja nyt ei ole selän kanssa ollut enää mitään ongelmaa.

Mielenkiintoisinta mielestäni olikin hoitojen aikana huomata ettei tuo ”ongelma-alue” ollutkaan selkä vaan niska/hartian seutu. Vuosien päätetyöskentelyn tuloksena pään asentoni olikin jämähtänyt ns. eteenpäin. Toki olin kärsinyt myös ajoittaisista päänsärystä minkä olin vain kuitannut istumatyön haittatekijäksi.

Hoitojen aikana olemme saaneet tätäkin asiaan parannettua huimasti ja pään asentoa oikeaan suuntaan. Päänsäryt ovat hellittäneet ja unen laatu on parantunut huomattavasti.

Kaikesta ihaninta on ollut huomata vaikutukset arjessa. Ei selkäkipuja, vireystaso on parantunut ja ihan huomaamatta jo itsekin korjaan ryhtiä ja päänasentoa oikeaan suuntaan päivän aikana. - Anne-