09 586 4130 (Klaukkala),
050- 304 55 55 (Kerava),
045- 116 1619 (Espoo,
Tero),
040- 662 0211 (Espoo,
Atte)
tai ota yhteyttä »

Kiropraktikko Tero Nikulainen

Kiropraktikko Tero Nikulainen, Klaukkala ja Espoo

Olen Tero Nikulainen, paljasjalkainen espoolainen perheenisä ja vitsinvääntäjä. Nuoruuden yleisurheiluharrastukseni kautta tulleiden vammojen vuoksi olen viettänyt lukemattomia tunteja hoitopöydillä ja se varmasti sai minut aikoinaan kiinnostumaan ihmiskehon hoidosta.

Vuonna 1994 valmistuttuani urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta tiesin, että halusin auttaa ihmisiä vielä paremmin ja vuonna 1997 muutin Yhdysvaltoihin suorittamaan kiropraktikon opintojani. Valmistuin 2003 Life Chiropractic College West:stä Doctor of Chiropractic- tutkinnolla ja muutin takaisin Suomeen.

Ensimmäiset vuoteni työskentelin Helsingin keskustassa kunnes kesällä 2007 aloitin Uudenmaan kiropraktikkokeskuksen Klaukkalassa yhdessä kollegani Kalle Hietasen kanssa.

Olen kouluttautunut lisää koko työurani ajan jotta saisin viimeisintä tietoa ja jotta asiakkani saisivat parasta mahdollista hoitoa. Tällä hetkellä suoritan toiminnallisen neurologian (Functional Neurology) lisäopintoja. Kun tieteen ymmärrys ihmiskehon toiminnasta kasvaa, on selvää, että neurologian ymmärrys on potilaan hoidossa ensisijaisen tärkeää.

Tätä tieto-taitoa haluamme olla tuomassa Uudenmaan kiropraktikkokeskuksen asiakkaille.

Liikunta on edelleen osa elämääni. Tykkään kesäisin pyöräillä ja tehdä vaelluksia. Talvisin hiihdän tai virittelen ”rantakuntoa” kuntosalilla.

Muu vapaa-aika kuluu poikieni jalkapallopelien sivurajalla kannustajana ja joukkueiden kiropraktikkona.