09 586 4130 (Klaukkala),
050- 304 55 55 (Kerava),
045- 116 1619 (Espoo)
tai ota yhteyttä »

Henje: Kiropraktiikasta apua hengitysvaikeuksiin

Henjetestimonial.png

Henje: Apua hengitysvaikeuksiin Uudenmaan Kiropraktikkokeskukselta

Löysin sattumalta tieni Uudenmaan kiropraktikkokeskuksen kotisivuille etsiessäni netistä tietoa oireista, joita minulle oli yllättäen ilmestynyt puoli vuotta aikaisemmin. Tuolloin kiropraktiikka oli minulle uusi ja lähes tuntematon ala mutta yrityksen kotisivuilla kerrottu info sai mielenkiintoni heräämään ja päätin hakeutua selän kartoituskäynnille. Tästä päätöksestä olen iloinen ja lämpimästi suosittelen kiropraktiikkaa kaikille.

Olin puolen vuoden ajan kärsinyt ajoittaisista hengitysvaikeuksista, joiden ohella pahimpina hetkinä ilmaantui myös muita oireita kuten raajojen puutumista, nopeaa sykettä ja huimausta. Oireet ilmestyivät täysin yllättäen enkä ollut koskaan aikaisemmin kärsinyt mistään sellaisesta. Selkä minulla oli aina silloin tällöin kipeä mutta en heti alkuun osannut yhdistää oireita tähän.

Puolen vuoden aikana ehdin käydä viiden eri lääkärin vastaanotolla saadakseni diagnoosit närästyksestä välikorvan epätasapainoon ja aina paniikkihäiriöön asti. Kävin läpi myös kehkokuvauksen, pään magneettikuvauksen ja erilaisia lääkehoidollisia kokeiluja lihasrelaksanteista mielialalääkkeisiin.

Lääketieteellisissä kokeissa ei koskaan löytynyt mitään ja siitä syystä minun uskottiin kärsivän psyykkisistä oireista - sain lähetteen myös psykologille. Pyysin useasti selän tutkimuksia mutta vastaukseksi sain aina kuulla, etteivät oireeni voi missään tapauksessa johtua selästä.

Kokeiltuani kaikkia mahdollisia lääkäreiden määräämiä hoitoja ja lääkityksiä päätin alkaa itse etsimään vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Tässä vaiheessa olin jo täysin epätoivoinen ja minusta tuntui, että tilanne stressasi itseäni niin paljon, että oma kehoni ja mieleni keksi uusia oireita jatkuvasti. Oli suuri helpotus löytää ja päästä hoitoon asiantuntevaan paikkaan, jossa tilanteeni ja oireeni otettiin vakavasti.

Ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien oloni on tuntunut terveemmältä ja kevyemmältä ja oireeni ovat helpottaneet -nykyisin oireeni ovat lähes täysin kadonneet. Suurin opetus kaikessa oli se, että selkä voi todella aiheuttaa monenlaisia oireita ja omasta kehosta kannattaa pitää kunnolla huolta läpi elämän.

- Henje Immonen-